Hej
 
Tack för dagens samtal
känner att vi kommer närmare och närmare de verkliga värdet av mitt liv
även om jag gråtit fram o tillbaka hela dagen över min maktlöshet att inte bara kunna knäppa med fingrarna och åter ta de jag svärtat ner och beslöjat mitt inre ljus med.
 
Dagens fråga om vad jag vill med mitt liv blev till ett drömmande svar
 
Jag vill här berätta vad jag önskar och vill 
till viss del är de ego pga hur världen ser ut
men mestadels är de min själ som talar
 
Jag önskar mig goda kärleksfulla relationer
där mina närmaste vilket är mina barn är sunda o hälsosamma
jag vill alltid finnas där för dem men inte leva mitt liv genom dom och dom heller inte leva sitt liv för eller med mig. Jag vill skapa ett växande för oss alla tre där alla bidrar med sitt både i andlig, mental och fysisk hälsa. Fram till att dom är myndiga ska jag guida och pusha dem ganska hårt ( går just nu så långt som mutor för att få dem att plugga för höga betyg och större val möjlighet inför gymnasieval )  att studera och att förverkliga drömmar som är viktiga för dem och kanske ibland få dom att testa saker dom är rädda för eller inte riktigt vill för att hjälpa dem att se delar av livet som de annars inte skulle ta in. Jag vill fortsätta vara betydelsefull för dem även när dom är vuxna och flygfärdiga.
som en klok stöttepelare, glädje och ljusspridare ska jag alltid finnas för dem.
 
Jag ser mig själv fortsätta bygga, mina fastigheter växer utan att de kostar mig min själ eller värde.
Jag vill göra kloka tillfredställande affärer.
Samtidigt som jag fortsätter att utbilda mig inom yoga kulturen och tar mig djupare själsligt och andligt för en stark mental hälsa. Med den medvetenheten och den manifestation som detta innebär blir även min fysiska kropp starkare och jag kan träna och hålla hälsan på alla plan och där med vara smärtfri, stark, rörlig och vacker. Detta kommer även att leda till att jag får en sundare inställning till mat och behovet av att sätta skydd på min kropp försvinner. När jag fått allt detta på plats och även förståelse för hur jag kan guida andra att ta sig ut på denna vandring i att tillfredsställa sig själva genom att finna sin själ, då vill jag bli lärare.
Jag har även en stig på min karriärs väg som leder till att hjälpa och  finnas för människor som är utsatta för samhällets kraft att stöta bort de svaga.
Jag vill lära mig hur jag sprider mitt ljus till andra utan att ta av min egen kraft som endast jag har nytta av - jag vill sprida de gudomligaljuset som vi alla har tillgång till men när de är mörkt ser vi de inte genom medvetenhet kan jag lära mig att ge av detta till dem i min omgivning och i möten med behövande.
 
Jag skapar mig ett umgänge och vänkrets som talar på mina energi plan och nivå, vilket gör att jag kan känna mig bekväm i dessa sällskap och även finna stor glädje. Livskvalité
På min fritid finns flera nära som delar min passion för kreativitet så som matlagning, inredning och skapande av miljöer att njuta i, rida, dansa. Jag söker kvalité i allt från mitt boende, till mat och sällskap.
 
Jag kommer att ha olika boenden, beroende på var mina barn landar.
 
Den man jag träffar som kan ge mig kärlek se mig och höra mig kommer att finnas med mig men inte som äkta man som i äktenskap utan som en kompanjon i själsligt växande genom att vi kan spegla varandra och hjälpa varandra att växa som människor och även göra skillnad i världen för att stoppa de stora lögner vi i västvärlden lever i. 
Jag vill känna passion och åtrå och attraktion till denna man. Attraktion i bemärkelsen fysiskt, metalt och andligt. Jag vill aldrig skämmas, aldrig hamna i att förminskas eller förminska bara njuta av nuet och att bara vara utan prestation, skam eller skuld.
Jag vill att vi spenderar mycket tid i New York där kan vi njuta av den mångfald jag älskar, dans, opera alla utställningar på bla The Met små lokala konserter och hela världens kök. 
Sol och  bad och lathet ibland. Jag vill känna mig betydelsefull och älskad av denna man och finns han inte så får de räcka med att jag känner detta för mig själv. ALDRIG MER SECOND BEST.
Jag vill finna mig själv skratta mycket. Ha mitt ljus ständigt tänt. 
 
Kram Frida
 
Min tro:
 
Happiness is the highest level of success 
 
LOVE AND COMPASSION ARE THE HIGHEST FORMS OF INTELLIGENCE 
 
&
Nej jag skjuter aldrig från höften
tredje ögat är vad jag använder mig av 
där av min snabbhet 
själen vet ju redan
därför behövs de ingen betänketid 
egot däremot behöver tänka, använda strategier och avvakta för att ge svar så att inget blir fel så att de sårar eller rent utav blir utskrattat
 
Jag är inte cool
idag är jag överhettad och ledsen
dagens starka konstateranden av mitt mörka lilla Frida jag som smärtats så kraftigt av att inte tillhöra 
att inte finnas med i ett enda samanhang
ensamheten och uteslutande
TUNGT
Jag kommer igen snart
Dagen blev vikt till tårar
tårar som rullar för att jag blivit medveten om att jag är en svår matchad kvinna med förstor kapacitet  för mitt eget bästa
för snabb, interligent, empatisk och oalmänbildad
med en ovilja att följa samhället och religon
i detta blir jag naiv
 
detta liv går ut på att skilja de onda från de goda
och vad som är vad har med medvetenheten om sig själv att göra
förståelse och närvaro för att se sitt högsta bästa jag och där efter göra val och utföra handlingar som tjänar min själ och inte mitt ego
eller tjänar din själ och inte ditt ego...
 
Jag släpper!!!!
 
 
 
Psykolog
låååångt samtal med Carina
o Stina
ängla meditation
mellanmål mys med Ruben och läxläsning
hockyträning
jag joggade/promenerade en timme
torsk/ris/äggsås/avocadosallad
bloggande vid den öppna elden
healing med Monica