(null)
 
för mig  handlar allt om medveten uppmärksamhet, varje människa som orkar och har vilja att notera de lilla och de stora att i balansen väga in den illusion vi är i. Vi kan lägga allt som vi upplever i fack och sätta olika anledningar till de som händer omkring oss. Hur vi sedan upplever våra sekunder, minuter, timmar som blir vårt liv är avgörande hur vi berättar vår historia. Vi regiserar våra liv där vi spelar huvudrollen och är 100 % ansvariga för vilka medspelare som finns på vår scen, vem får biroller vilka statiset finns i perferin, allt är vårt val, alla vi träffar har en mening för vår utveckling. Den fria vilja ger oss möjlighet att bestämma livslängden på våra olika relationer antingen utifrån din fria vilja eller deras. Men retrograden är en kraft som kan föra människor tillbaka när läxor inte lett till slut prov och avslut som fått Er att släppa i kärlek. Regin av din " film " i själva verket ditt liv är fortfarande endast i dina händer och DU sätter tonen hur den ska tolkas. Har du bestämt dig om filmen ska gå i dur eller moll, granskas från den vackra sidan, den positiva, i en accepterande känsla. Eller? 
 
När man möter riktigt gamla människor kan man ofta känna en underbar acceptans som man önskar många gånger skulle infinna sig tidigare hos oss människor. Kraften att lägga undan prestige, vinnar skallar och makten. Då landar man enklare i kärlek i ett mjukt, öppet hjärta där inkluderande visdom får ta stor plats.
 
Jag möter många som vill sätta etikett på energierna som spelar. Men den energi som råder just nu absorberas ju annorlunda för var enskild människa  utifrån vilken vibration du som person vibrerar på.
Din personliga retrograd energi kan ju lättast läsas av dig. Läs den själv genom meditation och lita på dig själv vad du känner i tystnad, när du får känna och tänka fritt opåverkad av någon annan. Ingen annan kan bedömma bättre än dig särskilt inte en självutnämd energikännare som gärna uttryckr sig   " när jag var där du är " " jag får till mig " " din energi ter sig ..."
När jag öppnade dörren mot ett mer förstående liv inför andlighet och spirituellitet medförde de möten med ännu mer människor som levde och lärde ut allt vad dom tror på. Detta kommer inte automatiskt med kärlek och själsliga motiv utan väldigt många gånger är de totalt egodrivet. Tillåt dig inte att köras över för att dom svänger sig med termer du inte helt är familjär med eller som sätter sig på höga hästar pga utbildning eller möten med Gud. Den som säger " så här är de " är den värsta typen för en sak vet vi att de vi söker är i de osynliga och många gånger pratas de om saker som INGEN påriktigt vet. Vi sitter endsast med valet att tro eller inte tro och när vi bestämt oss för att tro så kommer de ner till att tro på oss själva och de som känns rätt och kärleksfullt för dig själv. De som jag vill kalla själsligt.
Lyssna, syna och känn, gå till din magen, hjärta och tredje ögat vacklar du meditera mer än 15 min vacklar du igen meditera mer mer mer. DU har dina svar LITA på de. Alltid är själens svar kärleksfyllda, vänliga och alltid till din fördel. Många gånger innebär dem total passitivitet vilket kan vara vansingt jobbigt, men våga lyssna, de är för din egen skull. Var uppmärksam och medveten och du kommer känna dig vägledd den dagen du har full tillit till dig själv. 
 
Vad jag idag refleterar över är att den andlighet som finns för mig lirar ganska sällan med att följa liv där man skyller misstag och fel beslut på energin, retrograder, plutos bana mm De kan göra mig väldigt trött. 
 
Jag känner av mycket av de som sker men söker hela tiden bekräftelse på mina egna upplevelser och känslor i de osynliga/andliga. Men i 3D livet måste denna uppmärksamhet läggas på planering, fakta sökning och strategiska beslut. Fortfarande läser jag astrologin och den universella visdomen och jag tar de i beaktning i samma fack som fakta sökning. Ska jag skriva kontrakt läser jag på och bokar datum som passar för detta. Ska jag resa vill jag göra de när stjärnorna står rätt. Ja ni förstår vad jag menar. Men jag köper inte att slarv skylls på planeterna.
Vill jag snacka ordentligt med Universum kontaktar jag människor som jag själv utnämt till proffs där är Lizas Tarot, Evelina från Ljusbärarna och Margareta Teje från Andlig Coctail de första jag tänker på.
Vill jag öppna upp men begränsar mig själv kontakter jag Kristina Kumlin från yoga sidan och Suna Senman Freedom Center qvantumhealing och Maj-Britt Lindahl för de är personer som finns med i mitt proffsregister.
 
Livet är så mycket mer och ska man väga in alla sidor man kan av psykologi, hälsa, univerum, själ och ego och ovanpå de privat ekonomi, världsekonomi, miljö och klimat så kan man ju gå sönder i ångest att inte leva rätt i alla avsikter.
 
Ångest är något jag rent medicinskt inte riktigt vet vad de är men de är en benämning på ett jävligt pissigt tillsånd, totalt egodrivet i rädslan för framtiden.
Mitt liv min film spelas i positivitet för att jag väljer de. Jag är fullkomligt övertygad om att de finns två sätt att sätta den tonen " ändra situatuionen som tar bort den positiva tonen " eller " ändra dina tankar kring de som sker "
Jag använder mig ofta av frågan till mig själv " vad kan jag lära mig av detta "
" har jag del i situationen som de framställs " 
ligger skavet kvar när jag svarat mig själv säger jag till mig själv " även detta är övergående "
för är de något vi vet att inget är för evigt, energin är i konstant rörelse och vi är i konstnt rörelse.
 
Tro på ditt inre de du inte ser
allt i kärlek