Jag gick och jag gick och jag gick

Upplevde kontrasterna mellan olika stadsdelar
Ett plagg inhandlade jag en korallfärgad MK regnjacka de kändes passande att köpa den här även om onsdagen erbjöd uppehåll hela dagen. De var kyligare och jackan kom väl tillpass ändå när jag satte kurs mot Notting Hill och Porto Bello rd gatan som sedan hippie tiden varit en marknadsgata. Bläddrade bland massor av vackra plagg insöp atmosfär och tittade på människor. Skippade frukosten och intog en lax/spenat/ägg lunch i stället anrättningen var magisk och stället coolt. Njöt.
Promenaden hem blev lite sorglig,bestämde jag mig för att gå på musikal. Hade inte sett mamma Mia så 19:45 placerade jag mig under änglarna, sjöng med i alla texter och levde mig in i kärlekshistoren de krossade hjärtan och livsöden som artisterna på scenen gestaltade så bra dom var absolut magiska. Finalen i ABBA scenkläder högt tempo och fantastisk dans fick publiken att stå upp och dansa. UNDERBART.
Efteråt slank jag in på en resturang jag sett dagen innan som hade fantastiskt skyltfönster med skaldjur och upplevelsen fyllde alla mina sinnen. Inredningen, de italienska servitörerna som kominucerade på italienska med varandra, maten och brödet som gjorde att jag struntade i dieten. Ett bröd som var himmelsk de va inte bara mjöl ägg och vatten, de va friterat... 
somnade som en prinsessa med klocka ställd på 04:45