(null)
 
När de materiella, egot de vi ser tar stor plats har de en tendens att växa. De andliga, de vi inte ser knuffas lätt åt sidan för någonstan inom oss har vi präglats att egot är verkligare än själen, att de matreiella är viktigare, synligare och större än de andliga, emotinella, känsliga den energi av ljus som vi inte ser. 
 
När de materiella slår emot oss när handling efter handlng görs utifrån vårt huvud börjar ofta en negativ spiral, en kraft av negativ mörk energi röra sig allt snabbare. Våra huvuden spinner med tankar kring händelser som hänt, människors ord och handlingar stöts och blöts till ingen nytta. Framtiden värderas och omvärderas. Intuitionens ljud vrids ner och vi hör inte längre de vårt hjärta viskar, själens röst är allt som oftast väldigt diskret och bruset från egot väldigt starkt för vi tror att de är verkligeheten.
 
För att vi ska kunna rädda oss själva från att drukna i egots surr, krav och plikter oftast i form av att visa upp sidor som samhället vill se, behövs medvetenhet. Att medvetet göra val som lirar med vårt andliga jag, vår själ som är del av källan av ljus och som håller oss alla samman. För varje medveten kärleksfull handling gentemot oss själva och andra stärker vi ljuset i univeresum för och från oss själva vidare ut i världen till våra medmänniskor. I min tro är de så vi kommer att förändra världen. Genom att fler och fler människor väljer att medvetet granska sig själva och sina tankar. Medvetet aktivera tredje ögat för att få fatt på sin intuition och själsliga liv. Genom att våga känna och vara, genom att sträva efter sitt autentiska jag, falla tillbaka till vårt unika jag och leva ut de skapas mer och mer ljus, kärlek och frid. När vi kommit en bit blir de naturligt att dela med oss av de ljus vi stärkt och med automatik sprida glädjen i att göra de vi längtar efter.
 
Ett sätt att öva medvetenhetn och kraften i våra val är att aktivt iakta dina små handlingar.
Börja ställa dig själv frågor så som: Vill jag dricka kaffe nu? när du är på väg att hälla dig en kopp per atumatik för att klockan är 9 - våga lyssna till ditt svar, våga ta huvudvärken och mota den med vatten. Ställ dig frågan när du slår på TVn, behöver jag mer brus just nu? Vill jag verkligen se de som är på? Ger de mig bra energi ?
Utmana dig själv i de lilla där mycket går på rutin, är skapat efter vad andra tycker, vad samhället säger. Inget säger att du behöver leva så. I denna övning i medvetenhet kring dina handligar utökar du utmaningen när du är redo genom att till slut känna efter om du är på rätt arbetsplats, i rätt bostad, med rätt vänner. Bli medveten om dina tankar och känslor. När din själ fått tala under en tid kommer du att känna de självklart att låta den styra. Du bestämmer och när jag skriver Du menar jag din själ och ditt hjärta, för de är där sanningen ligger kärleken och glädjen. Lyssna och du blir den unika vinnaren du är född till att vara.