TÄNK OM MASKERNA INTE BARA HÅLLER UNDAN DE MÄNNISKOR SOM KAN SKADA DIG UTAN ÄVEN DE SOM KAN HÖJA DIG

TÄNK OM MASKERNA BROMSAR DIN UTVECKLING OCH DITT VÄXANDE MOT DITT SANNA JAG OCH HÖGSTA POTENTIAL 

ÖVERFLÖD PÅ INSIDAN OCH UTSIDAN BEHÖVER UTRYMME TÄNK OM MASKERNA TAR DETTA UTRYMME

Tänk om vi kan uppnå inre frid genom att älska oss själva.

Tänk om umgänge med människor med rätt energinivå kan ta oss till oanade platser där de verkliga livet finns, livet utan rädslor.

I naturen kan vi fylla oss med den gudomliga kraften som finns där ute, genom andningen och ingen jämförelse blir vi ett med de allomfattande.

Tänk om genom att tacka ja  till kärleken på ett genuint och öppet sätt där du vågar blotta dig och möta dina skuggsidor genom en annan människa och på så sätt bli mer genom kärlek. Höja energifrekvensen för ett större överflöd. 

Tänk om att våga bli älskad för den du är ger en kraft du inte visste att du hade, som får dig att lysa starkare och när den rädslan försvinner skapas rum för allt överflöd som är på väg emot dig.

Tänk om de finns någon där ute som längtar efter att möta ditt sanna jag, som älskar just dig med din ryggsäck, rädslor och tillkortakommanden ( ingen är perfekt ) 

Tänk om du kan möta den personen och  älska  vilkorslöst på samma sätt.

Tänk om ni möts och genom orädda speglingar till slut kan komma till punkten att kasta spegeln och ni båda rent och naket kan stå för vilka ni är var och en. Tänk om Er samvaro och uppmärksamhet i medvetenhet kan få Er var och en som person att växa till nivåer ni aldrig skulle klara själv. I den samvaron blir vi mera. I enskildhet finns heller inga rädslor i form av beroende, svartsjuka eller makt endast inre frid och harmoni i en kärlek som endast förstås av dem som har medvetenhet till de.

Vågar ni chansa på att behålla masken.

Tänk om dessa människor går obemärkt förbi.

Läste just var din hjälte, den hjälte du jagar, låt du själv vara den hjälten, du själv om 10 år, se dig själv känn tacksamhet till den fantastiska människa du är och strävar att bli.

Att bli till i sanning och kärlek

ÖPPNA UPP GÖR PLATS I HELA DIG FÖR ÖVERFLÖD I DE INRE OCH DE YTTRE

ENDAST GENOM ATT LEVA I NUET OCH UPPLEVA VARJE ANDETAG KAN DU LEVA ETT PROBLEMFRITT LIV.....LÅT OSS BÖRJA NU - HÄR OCH NU I KÄRLEK

Blir vi kvar de den formen vi är i just nu, upprepar vi historien, vi blir ouppmärksamma och lever slentrianmässigt, genom historia och drömmar om framtiden som ännu inte existerar, vi lever i icke existerande form när vi inte är i nuet. Genom att använda oss av nuet så ofta och så mycket de går finner vi kraft och makt i att skapa just där och då. Att agera i interllektet neka de som erbjuds i rädsla genom att basera upplevelser genom historien upprepar vi historien. Efter stunder i nuet utan ego i medvetenhet och närvaro blir vi alerta och pigga att ta oss an de som kommer emot oss. Egomänniskor kan mötas med här och nu, när vi inte hämtar upp något ur historien finns ingenting att hänga upp mötet i och förhoppningsvis finns då bara kärlek. Dansar rädslorna omkring möt dom älska dom och LEV