Ja älskade vänner, då var de dax att igen tänka lite hårdare och längre på empati, medmänsklighet och vilken värld vi vill leva i och skapa.

Va fan jag som nästan varit lite kär i Paulo, grundat på hans tydlighet och jävligt raka vettiga åsikter. Inga ursäkter. Ovan på de har han i mina ögon VARIT en riktig man som följt sina drömmar och skapat mål, behandlat sin kvinna och barn med respekt och kärlek. Men tänk vad sociala media kan skapa exakt en liten smal bild av en person som vi köper med hull och hår. Detta gäller betydligt fler än Paulo. Jag har även träffat honom ett antal gånger så de har inte varit svårt att tro på de han skriver och delar. Tänkvärt varje gång vi snurrar runt på dessa medier.

Med de som blåste upp igår i samband med Paulo åkte jag raka vägen till Thailand 1994 där jag första gången såg denna förnedring, snygga, unga starka män bär iväg på en liten kvinna som verkade totalt ner drogad och männen skrattade och bollade runt med hennes lätta kropp. Jag stod handlingsförlamad och illamående stirrande chockad över vad jag såg. 
Men också till de unga kvinnor jag talat med och tagit hand om både för och efter dom valt att självskada genom att sälja sig. Jag har hört om den unga pappan som kommer i sin nya BMW, vigselring på fingret och den välskräddad kostym för att dra ner brallorna tillsammans med en mycket skadad och sjuk flicka som han vill ska säga att hon är 15 år. Eller de som tag tåget för att utnyttja en utsatt kvinna och tvinga henne att göra saker som inte alls var överenskommet. 
Detta sker överallt tänker också på killen som erbjuder familjefadern och taxichauffören en avsugning som betalning och de är direkt taget. Man tror inte att de är sant.

En man på 10 har köpt sex i Sverige undrar om de räknar in de män som åker utomlands för att köpa sex. Hur många som ser på porr som också blir mer och mer våldsam. 
De är inte bara i matbutiken TILLGÅNG EFTER EFTERFRÅGAN gäller.

Ta hand om Ert mörker!!!!Utan på bekostnad av någon annan!!!!!

Till alla ER som orkat läsa hit så vill jag belysa de jag börjar skriva, INGEN VILL SÄLJA SIN KROPP. De kvinnor och män som gör de är på ett eller annat sätt skadade, tvingade under hot eller sjuka. Som den sexmissbrukande tjejen som tycker att hon lika gärna kan ta en 500.- efter ett ligg där hon just dövat sin ångest. Den psykiska ohälsa som finns här och nu är bedrövlig. De är klart att även dessa män som köper är skadade. Ingen människa som mår bra vill skada en annan människa. De är svaga små individer som behöver ett sätt att utöva makt. TA HJÄLP oavsett om du har behov av att knulla en människa som inte vill eller skär dig så behöver Du hjälp. Den person som väljer att sälja sin kropp eller ännu värre blir såld av någon annan om den inte redan är traumatiserad så kommer den att bli. Kvinnohemmen är just nu överfulla med tjejer som varken kan äta eller sova  pga att de sålt sig till en person som inte bara hade behov av att rasta kuken utan också behov av att misshandla och bete sig på ett sätt han inte kan göra med sin flickvän/fru, när han betalt anser han att han har rätt att göra exakt som han vill och säkert sett på sina porrsurfer. Så du som går i dessa tanker att sälja dig eller att köpa. Ta dig samman, sök hjälp. Inget självskadebeteende kommer att ta dig till ett bättre liv. De är ditt ego och din smärtkropp som drar dig ner djupare och djupare ner i mörker. Vilket visar hur långt du är från din själ och din livsuppgift MEN ta den dåliga känslan och förstå att de är ett sätt att se vad du INTE vill ha. JU sämre du mår ju längre bort är du från ditt verkliga jag. Ta de dåliga du upplevt och använd dig av de för att lista ut vad du ska göra här näst. Vilket kliv du ska ta åt vilket håll för att du ska komma närmare den DU vill va. De finns alltid medmänskliga kärleksfulla lösningar om du väljer att våga.

VI ÄR ALLA ANSVARIGA FÖR VÅRT EGET LIV
vad vi gör visar vem vi är! vi har alltid ett val!
vi har alltid möjlighet att göra om och göra rätt! 

MEN SNÄLLA SLUTA UTNYTTJA, KÖPA, FÖRNEDRA, MISSHANDLA OCH FÖRMINSKA  MEDMÄNNISKOR!!!!!

DELA MED DIG - SE DINA MEDMÄNNISKOR - UTAN ATT TA SLUT PÅ DIN EGEN ENERGI

SE DITT EGET LJUS - FINN DITT EGET LJUS
MEDVETENHET

MAKE PEACE NOT WAR

LÅT KÄRLEKEN FLÖDA
Living for Love

Nu möter vi en härlig lördag med sol. Låt ljuset vinna. 
Ta hand om ER