Jag är medveten om att när jag är som allra klokast är när jag är själslig, när jag kan bedömma om du behöver någon som lyssnar eller om du behöver råd. När jag kan kontrollera mina tankar och hålla mitt ego i schack. Då är livet vackert oavsett vad jag har mina ögon vilade på oavsett i vilket land jag befinner mig i eller hur min kropp mår. 
Men så kommer något emot mig något som tar tag i mina känslor och tankar något som berör på djupet som har makten kvar att kasta mörka slöjor över själens milda bra vara. Då kommer tårarna, då kommer tankarna mörka och djävulska anklagande och desturktiva så jag blir liten, jag blir den lilla betydelse lösa som inte vet hur hon ska vara tillags för att bli någon värd att älska, känslan som funnits i så många år, gör mer, ge mer och var alltid sann. Oftast kommer dessa mörka dagar när jag just använt mig av den lilla flickans recept på hur man blir älskad som aldrig fungerar. De funkar inte för den lilla flicka eller för den vuxna kvinnan för den stora längtan ligger i att bli älskad för vem jag är och inte vad jag gör. Gissar att de tar ett par dagar igen att gråta och sörja insikterna av att belysa lögner som finns omkring mig. Ge insikterna sitt innehåll och lära mig även av denna läxa en dag finns den kvar som ett minne och förhoppningsvis användbar när slut provet ska skrivas.
 
Så vad gör jag när kärleken rivs ned av något som kommer till mig utifrån
Ja - vad gör jag ???
Jag gråter, tillåter mig att vara liten svag och orkeslös en dag eller två
Jag dömmer inte dig
Men jag dömmer mig för min vilja att inte dömma andra, för min tro att alla människor är goda och har en vilja att göra gott. Jag gråter över hur lätt de är för andra att ta mig för givet och se mig som dum.
Min själ och mitt hjärta vet att jag inte är dum, snarare snäll och hoppfull över en bättre värld, snarare en förebild  ett exempel på hur vi alla kan leva. Skulle den förändringen ske då kommer vi leva i en underbar värld de lovar jag. Undertiden måste jag bli nogrannare, mer uppmärksam så att min genorositet inte landar hos samma människor hela tiden för de finns så många som behöver mig om jag ser mig om.
Idag ber jag en bön
 
Moder Jord Fader Gud Frida längst in i hjärtat och själen Mamma och Pappa Mina Guider, änglar och hjälpare även Ni som jag inte ser
Jag vill börja med min allra ödmjukaste tacksamhet till att ni finns för mig
Jag tackar även för allt ni gör som jag inte ser och förstår
 
Jag ber om läkning i min kropp min själ och mitt sinne jag ber om en balanserad förening
låt mitt sinne lugnas låt mig njuta av min kropp och vara i min själs högsta form
Den smärta jag känner är en illusion  så låt den kännas där efter som ingenting
Låt de tårar som rinner rena min sorg och läka mitt hjärta
Jag ber om ett liv i lycka, glädje och kärlek
smärtfri och rik i tvåsamhet och oändlig samvaro i kreativitet, växande och trygghet
eliminera lögner och jämförelse
Låt allt renas och helas
för fred på jorden och alla människors möjlighet till glädje och kärlek
Sat Nam
Namaste
Amen