(null)

Tillit

 

Tillit är ett ord som kan innebära mycket

men i slutändan innebär ordet rätt och slätt att lita på sin egen kraft ljus och kärlek

till sig själv, sina medmänniskor och att livet levs fullt ut.

 

Jag vill förklara mitt sätt att tänka kring detta magiska ord i en kärleksrelation. Tillit finns dock med som ständigt följeslagare kring allt som har med ett harmoniskt liv att göra.

I förälskelsen ser du en person framför dig som rubbar dina cirklar, du får svårt att se klart. Att prata med en förälskad person kan ibland vara utmanande. Vad vi gör i förälskelse perioden är att vi putsar oss och ofta ser vi på en putsad person som en spegel. Vi älskar vad vi ser och sakta klär vi av oss både smink, kläder och snälla fasader för att visa mer av vårt verkliga jag och liv. Ju mer sårbara vi är ju mer tillit visar vi den andra personen och oss själva och livet. Med hjälp av tilliten och såklart massor av andra ingredienser men med tilliten som fundament börjar vi sakta bygga på en relationsgrund. De fundament som de allra flesta vill ha är just tilliten. De blir tryggt att vara tillsammans med en person som inger tillit de blir enkelt att själv agera tillits fullt. Relationen utvecklas och kärleken tillsammans med tilliten utgör de stabila, attraktionen kan svaja ilska över ovarsamma handlingar och delade meningar om grundvärden kan skaka din relation i grunden men finns tilliten där tillsammans med den djupa kärleken som kläcktes ur förälskelsen så finns också Er relation stabilitet där.

MEN när lögner, tillrätta lagda ord och undangömda sanningar de kan vara litet som stort kommer till ytan när vi känner att tilliten tufsats till då närmar vi oss en kris då finns ingen backning på att problematiken behövs upp till ytan, de blir svårt att leva i rädslan för oärlighet i känslan av att bli lurad. Snacket med sig själv, hur långt i själen dessa kriser tar vet bara du. Vad vi alla vet är att tilliten är inget man dealar med ostraffat. Inte i någon relation.

 

Vad händer när du tappar tilliten till dig själv? Vad händer när du plötsligt ljuger för dig själv? när du upptäcker sidor hos dig själv som inte är fina upptäcker att du är ond att ditt mentala monster är de som styr ditt liv och kanske är de just de du satt din tillit till. Hur vet du om du har tillit till dig själv? Var ligger dina värden kring tilliten? Var har du tilliten till livet? Medvetenhet om och kring dig själv är steg ett. De kan vara smärtsamt men tyvärr finns de ingen annan väg.

 

Älskade vänner

Be för att livet kickar in - använd medvetenheten och närvaron

Kick your ass and step up the game

Ta hand om dig dina ord, val och handlingar Nu är tiden att skapa ditt liv för framtiden i tillit till dig själv och din egen förmåga oavsett vad du vill göra

Glöm aldrig att se efter dina tecken, ett att ta fasta på är Kay Pollacks "en människa som mår bra vill aldrig skada, håna, förnedra eller vara ond och elak" detta gäller även dig så Lev i medvetenhet  om dig själv och du kommer se och känna när ditt inre säger dig något.

The highest level of success i happiness - LIVET i glädje finns för oss alla - du väljer.